lördag 3 augusti 2013

Nytt i butiken!

Hoppas ni njuter av den underbara sommaren precis som vi - här på västkusten har vi haft den varmaste och soligaste sommaren på länge.
Nu vankas skördetider och hallon, blåbär och björnbär frodas lite här och var. Goda bär till egen sylt! Och äpplesäsongen startar ju nu också - någon som har provat att göra sin egen chutney? Vilket är ditt bästa recept?
 

En av våra nyheter är ett jättesött Jam Maker's Set med tillbehör för syltburkarna - fint mönstrade lock, matchande etiketter och band att knyta om. Burkarna med sylt blir en riktig prydnad i skafferiet och även superfina som gå-bort-present! Kitet innehåller 20 mönstrade hättor i papper, matchande etiketter, och gummiband + rosa satinband.Ett par nya kategorier har också tillkommit i butiken - Godispåsar & Presentpåsar och Tema & Högtider där nyheter kommer poppa upp allteftersom de dimper ner hos oss i postlådan.

Vi älskar ju allt som är sött och har blivit absolut förälskade i de här supersöta tårtpapprena i form av en cirkel och hjärtan i rosa nyanser, så kallade doilies. Och de är användbara till så mycket! Förutom underlägg för tårtor och bakelser är de jättefina att dekorera paket och presenter med.

 
Man kan också använda vårt fina Baker's Twine för att trä upp tårtpapprena på och göra en helt egen flaggvimpel. Väldigt fint till kalas och festligheter.Bild från Lolly Jane
De rosa tårtpappershjärtanen passar jättefint ihop med våra andra rosa bak- och kalastillbehör så som strössel, muffinsformar och papperssugrör.
Dem hittar man HÄR!

För mer tips, nyheter och uppdateringar kan man också gilla oss på Facebook:
www.facebook.com/bakadekorera


<3 Jessica & co
www.BakaDekorera.se - den söta bakbutiken.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar