fredag 31 maj 2013

Den söta bakbutiken

Jag kan knappt fatta att det äntligen är premiärinlägg på Baka & Dekorera-bloggen!
Här hoppas jag kunna dela med mig lite om vad som händer bakom kulisserna, och det kommer kretsa mest kring bakning, sötsaker och söta saker, kalas och dekoration.
Efter att ha jobbat intensivt och lite hemligt under en stor del av våren har nu min/vår/familjens webbutik Baka & Dekorera slått upp sina portar, jippi!

Efter att ha kastat mig utför ett antal okända stup under en längre period, ska det nu bli så roligt och spännande att lansera butiken, och vi kommer ha massor med fina produkter att dela med oss av.


Jag har letat leverantörer över hela världen, och fått lära mig mycket om import, tulldeklarering, bokföring och andra saker som kommer på köpet när man hittar en vara man vill ta hem. Tur jag har haft ett tydligt och roligt mål framför mig och också fått en portion envishet med från födseln, det behövs för att lyckas ta sig igenom all byråkrati. Och jag har haft god hjälp av ett nätverk med andra kvinnliga företagare - värt sin vikt i guld!


Webbutiken heter Baka & Dekorera - vi är den söta butiken för alla som gillar bakning, dekoration och kalas. "Den söta butiken" är en bra beskrivning för här kretsar det mesta kring sötsaker och söta saker! ;)

Idén med butiken är att få fram en härlig blandning av artiklar för bakning och alla typer av dekoration - kakdekoration, tårtdekoration, och dekor och pynt för kalas och festligheter.

Vi tycker om glada färger och pasteller, prickigt, blommigt och randigt, och önskar att vår butik och våra produkter ska sprida inspiration och bakglädje och kreativitet.

Och något av det bästa med butiken är ju att vi har alltid öppet. Jag älskar själv att kunna handla när jag vill, hemifrån, så jag är glad att kunna erbjuda det! :)

Varmt välkommen till oss!

önskar Jessica & co

www.BakaDekorera.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar